مراسم گرامیداشت روز استاد با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل برگزار شد

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۲ کد : ۶۶۶۰ اخبار مهم دانشگاه اخبار مهم دانشکده
مراسم گرامیداشت روز استاد با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل برگزار شد

دکتر مسعود صالحی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل در این مراسم ضمن تبریک این روز از تمامی تلاشگران عرصه علم و دانش در دانشگاه تشکر کرد و فعالیت این اساتید را در شرایط ویژه آب و هوایی و محرومیت تاریخی سیستان قابل تقدیر دانست. دکتر صالحی همچنین افزود: برای برون رفت از شرایط سخت سیستان همه نخبگان و فعالین عرصه علم و دانش باید با همفکری و تلاش مضاعف دست در دست هم بگذارند. حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا شیخ روز استاد را تبربک گفت و اقدامات متعدد فرهنگی دفتر نهاد رهبری بین دانشجویان ، کارکنان و اساتید همچنین بیمارستانها را بر شمرد و اقدامات این نهاد در زمینه رفع مشکلات و کمبودهای عرصه سلامت منطقه را نیز بیان داشت دکتر تبریزیان معاون آموزشی به ارائه گزارشی از وضعیت آموزش ، اساتید و اقدامات و برنامه های آموزشی پرداخت.