تبریک ریاست دانشکده پیراپزشکی به مناسبت ولادت حضرت معصومه (س)و روز دختر

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۶ کد : ۶۶۶۲ اخبار مهم دانشکده
تبریک ریاست دانشکده پیراپزشکی به مناسبت ولادت حضرت معصومه (س)و روز دختر

"بسمه تعالی" میلاد اختر فروزان آسمان اهل بیت علیهم السلام حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها فرصتی مغتنم برای تعظیم به این بانوی بزرگوار و تکریم دختران پاک سرشت میهن مهربانی ها است. ولادت حضرت معصومه(س) یادآور تحول آفرینی و عزم و قاطعیت بانوان والامقام جهان اسلام در حمایت از جایگاه دین و ایفای نقشی ماندگار در صیانت از آرمانها و ارزشهای دینی است. این ایام فرخنده که آغاز دهه کرامت است شمیم رضوی فضای معنوی جامعه را معطر می کند و فرصت نابی برای ترویج سیره و فرهنگ اهل بیت(ع) و الگو گرفتن از منش این بزرگواران است. اینجانب ولادت با سعادت گوهر درخشان دریای دانش و فضیلت حضرت فاطمه معصومه(ع) و روز دختر را به دختران سراسر کشور به ویژه دانشجویان گرامی تبریک عرض می‌نمایم و از خداوند منان برای همه دختران سرزمین عزیزمان تندرستی ، شادکامی و سربلندی را خواستارم.