پیام تسلیت دکتر صالحی و حجت الاسلام و المسلمین شیخ در پی شهادت آیت الله رئیسی، رئیس جمهور کشورمان و هیات همراه

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۰۱ کد : ۶۷۴۵ اخبار مهم دانشگاه
تعداد بازدید:۶۳

دکتر مسعود صالحی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ طی پیامی شهادت آیت الله رئیسی و هیات همراه را تسلیت گفت. در متن این پیام آمده است: شهادت ناباورانه رئیس جمهور کشورمان، وزیر امور خارجه، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، استاندار و همراهانشان، مایه تأثر شدید شد. این حادثه تلخ و اندوهبار باعث شد تا قلب همه ملت بخصوص مردم منطقه محروم سیستان که سید محرومان را راهگشای مشکلات منطقه می دانستند به درد آمده و داغ جانسوزی بر دل آنها بنشیند. در این لحظات سخت و اندوهبار وجود آرامش بخش حضرت آیت الله خامنه ای ، همچون خورشیدی درخشان به کشور روشنی می دهد. اینجانب ضمن عرض تسلیت به بازماندگان و طلب صبر برای آنها، محشور شدن این شهیدان با اولیاء الهی را از خداوند خواستارم.

بسم‌الله الرحمن و بشرالصابرین الذین اذا اصابتهم مصیبة قالوا انا لله و انا الیه راجعون شهادت خادم الرضا علیه السلام رئیس جمهور محبوب، مردمی، مغنتم و خدمتگزار کشورمان آیت الله سید ابراهیم رئیسی رحمةالله علیه و همراهان عزیزشان را به پیشگاه مقدس حضرت ولیعصر ( عجل الله تعالی فرجه الشریف)،مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)، علماء و مراجع تقلید عظام، همه ی مردم و ملت شهید پرور ایران اسلامی و به خانواده‌های محترمشان عرض تسلیت و تعزیت داریم و از خداوند متعال برای آن عزیزان سفر کرده غفران، رضوان و رحمت واسعه الهی و حشر با اولیاالله خصوصاً شفاعت امام رضا علیه السلام و برای همه بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل را مسئلت داریم.

عزیزالله شیخ، همکاران دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، اساتید و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زابل دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۳۱

آخرین ویرایش۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳