برگزاری مراسم یادبود و بزرگداشت شهادت خادم الرض(ع) آیت الله دکتر رئیسی و هیئت همراه در دانشگاه علوم پزشکی زابل

۰۱ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۰۶ کد : ۶۷۶۲ اخبار مهم دانشگاه اخبار مهم دانشکده

حاج آقا شیخ(مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه) ضمن تسلیت شهادت آیت الله رئیسی و همراهانش به پیشگاه مقدس امام زمان (عج)، مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و ملت قهرمان پرور ایران، با توجه به آیه ۱۰۶ سوره بقره «هر آیه ای را که (محتوی حکم یا احکامی است وقتی بر پایه مصلحت یا اقتضای زمان) از میان برداریم یا به تأخیر اندازیم، بهتر از آن یا مانندش را می آوریم. آیا ندانسته ای که خدا بر هر کاری تواناست؟» گفت: شهادت رئیس جمهور برای ما خبر و مصیبت سنگین و داغدار، برای خود شهدا مبارک و برای خدا بر اساس حکمت می باشد و ما از پشت پرده این حکمت ناآگاه هستیم و نمی دانیم خدا اگر آقای رئیسی را از ما گرفت چه معلوم فردی دیگر همچون رئیس جمهور و یا بالاتر از آقای رئیسی برای ما مقدر می کند، آقای رئیسی نیز هم مانند حاج قاسم سلیمانی شهید راه خدمت شد چرا که آقای رئیسی با جان و دل خدمت می کرد و مردم از دل او را باور داشتند امید است که راه آن شهید را ادامه دهیم. یادآور می شود از ابتدای صبح که خبر شهادت رئیس جمهور و همراهانش اعلام شد تلاوت آیات قرآن کریم تا اذان ظهر در محوطه دانشگاه پخش گردید.