برگزاری جلسه هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی زابل

۰۵ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۲۳ کد : ۶۷۷۱ اخبار مهم دانشگاه
برگزاری جلسه هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی زابل

با حضور دکتر صالحی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل و سایر اعضا جلسه هیات رئیسه ساعت ۱۹ مورح ۱۴۰۳/۲/۳۱برگزار شد. در این جلسه سرپرست دانشگاه با عرض تسلیت شهادت آیت الله رئیسی رئیس جمهور محبوب و خستگی ناپذیر و هیات همراه در خصوص ویژگی‌های منحصر بفرد و خدمات ماندگار شهید آیت الله رئیسی و همراهان سخن گفت.

وی در ادامه گفت : با انرژی و جدیت بیشتری امور را پیش خواهیم برد و هیچ گونه خللی نباید در حوزه خدمت رسانی پیش آید و راه شهید آیت الله رئیسی ادامه خواهد داشت .

دکتر صالحی به مشکلات و مسائل دانشگاه که مورد بررسی قرار گرفته است پرداخت و تاکید داشت مجموعه دانشگاه باید در حل این مشکلات همت کنند از جمله اخذ اعتبارات ، مشکلات حوزه درمان ، بهداشت ، تعیبن تکلیف و شروع طرحهای غیر فعال و نبم تمام تا هر چه سریعتر موانع رفع و مردم از خدمات بهتری بهره مند شوند.