آئین تکریم و معارفه معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زابل

۱۱ تیر ۱۴۰۳ | ۱۰:۴۶ کد : ۶۸۷۹ اخبار مهم دانشگاه اخبار مهم دانشکده
آئین تکریم و معارفه معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زابل

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل ، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا شیخ مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، معاونین ، هیات علمی و کارکنان ، با ابلاغ حکمی از سوی دکتر صالحی، سرپرست جدید معاونت آموزشی معرفی شد. ‌

سرپرست دانشگاه و مسئول دفتر نهاد رهبری با قدردانی از دکتر کاوه تبریزیان بابت زحماتشان طی تصدی پست معاونت آموزشی به دکتر علیرضا سالار نیز که به عنوان سرپرست معاونت آموزشی منصوب شد عرض تبریک و آرزوی توفیق وی در این پست مهم و حساس را داشتند .

دکتر تبریزیان از همه کارکنان و مسئولان دانشگاه که در آموزش دانشجویان یاریگر بودند، تقدیر و تشکر کرد .

همچنین دکتر سالار ضمن تشکر از دکتر صالحی که اعتماد نمود و این پست مهم را به وی واگذار نمود ، خدمت کردن در سیستان را افتخار دانسته و از همه همکاران تقاضای یاری نمود.