همایش جهاد تبیین با موضوع انتخابات در سالن اجتماعات معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زابل برگزار شد

۱۳ تیر ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۰ کد : ۶۸۸۷ اخبار مهم دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ همایش جهاد تببین با موضوع انتخابات ریاست جمهوری ظهر امروز ۱۲ تیرماه ۱۴۰۳ با حضور حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا پوراندخت امام جمعه معزز شهرستان زابل ، دکتر صالحی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل ، سرهنگ سنچولی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج زابل ، معاونین، مدیران ، متخصصان ، اساتید ، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم دکتر مسعود صالحی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل ضمن تاکید بر حضور حداکثری مردم و خانواده بزرگ دانشگاه در انتخابات روز جمعه گفت: در دولت رئیس جمهور شهید، کارهای بزرگی در حوزه سلامت کشور انجام شد از افزایش تخت های بیمارستانی، ارتقا شاخص های بهداشتی ، اتمام پروژه های متعدد عمرانی ، ورود و ساخت واکسن کرونا و ... که نشان از کار شبانه روزی و جهادی این شهید عزیز بود.

دکتر صالحی در ادامه گفت : طی دو ماه اخیر بهره برداری از بخش های بستری بیمارستان سل امام رضا (ع) که پس افتتاح در سالهای قبل‌، فقط آزمایشگاه فعال بوده ، افتتاح بخش تالاسمی بیمارستان زهک و پرداخت کارانه عقب مانده کادر درمان، پرداخت معوقات نیروهای شرکتی، توجه به رفاهیات کارکنان ، تعیین تکلیف طرح های نیمه تمام و چندین طرح بزرگ دیگر از جمله فعالیت هایی است که انجام شده است.

همچنین حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا شیخ مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زابل نیز در این مراسم به حضور حداکثری اشاره کرد و تاکید کرد تا مردم به فرد متدین و اصلح رای بدهند.

حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا پوراندخت امام جمعه معزز شهرستان زابل و سرهنگ موسی سنچولی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج زابل از دیگر سخنرانان این مراسم نیز به اهمیت مشارکت حداکثری و انتخاب فرد اصلح سخن گفتند و از دکتر صالحی سرپرست دانشگاه و همکاران بابت تشکیل این جلسه تشکر و قدردانی کردند.